InstabileLab

Ta inovativna italijanska znamka kreativnih grafičnih tapet je specializirana za oblikovanje in proizvodnjo velikih stenskih grafik. V ponudbi pa imajo poleg tapet tudi z njihovimi originalnimi dizajni potiskan dekorativni tekstil, talne obloge, dekoracije za vrata, svetila in celo pohištvo.

Videz vsake površine se popolnoma spremeni, če so potiskane z umetniško grafiko. Stenske tapete InstabileLab so inovativne prav zato, ker namesto klasičnih ponavljajočih vzorcev omogočajo izdelavo velikih stenskih grafik, ki steni dodajo novo umetniško vrednost. Vsaka grafika je individualno prirejena na dimenzijo stene. Pred končno izdelavo tapete prejme naročnik predogled postavitve motiva na svojo površino. Grafike so zdelane v večih zaporednih tapetnih pasovih, ki se po vrstnem redu lepijo na steno, zato je montaža preprosta.

Poleg stenskih motivov ima InstabileLab v ponudbi tudi posebne tapete za mokre prostore in kopalnice. Poleg kreativnih stenskih grafik si lahko v enakem vzorcu omislite tudi tekstil za zavese in blazine, ponujajo pa tudi nekatere grafično potiskane kose pohištva. InstabileLab je inovativna znamka, ki ponuja moderen pristop k oblikovanju prostora. Raziščite njihove kolekcije.


Kolekcije InstabileLab

O podjetju

InstabileLab je realtivno mlada italijanska znamka s področja oblikovanja tapet in notranje opreme, ki je najbolj znana po svojih inovativnih in drznih oblikovalskih pristopih. Poleg glavnega področja, ki je oblikovanje površin (surface design), se lotevajo tudi posebnih projektov pohištva, dekorativnih tkanin, tepihov in talnih oblog. Več informacij si lahko ogledate na internetni strani znamke InstabileLab