Flamant

Temelje mednarodno priznane belgijske znamke Flamant so ustanovili bratje Alex, Geo and Jacques Flamant. Prevzeli so družinski posel trgovanja z antikami z namenom razširiti ga na področje modernih interpretacij klasičnega pohištva. Bistvo Flamanta je prav okusna združitev stilov preteklosti in moderne funkcionalnosti. Skozi leta so znamko Flamant razširili v veliko mednarodno podjetje s trgovinami na vseh koncih sveta, še vedno pa ostajajo zvesti svojim trem glavnim vrednotam: avtentičnosti, harmoniji in domačnosti.

V preteklosti sta Arte in Flamant že večkrat dokazala, zakaj tako dobro sodelujeta. Obe belgijski podjetji nenehno sledita najnovejšim trendom na področju notranjega oblikovanja, pogosto pa ena ideja vodi v drugo, kar se dobro vidi v njihovih izredno uspešnih kolekcijah tapet. Izberite svoj Flamant stil.


Kolekcije Flamant

O podjetju

Ljudje na splošno Flamant povezujejo z določenim tipom notranjosti, saj je specialist za notranje opremljanje, ki že več kot 30 let prodaja svoje izdelke v Belgiji in tujini. Poudarek je vedno na ustvarjanju preprostega, pomirjujočega, prijetnega in domačega interierja. Prav tako pa je pomembna tudi eleganca, pristnost in spoštovanje tradicije, saj mora hiša postati dom. To pa ne pomeni, da se slog vašega doma ne more spreminjati ali razvijati skupaj s spreminjanjem vašega okusa in trendov. Prav nasprotno. Flamantu vedno uspe dodati nov poudarek v katerikoli prostor, hkrati pa ostaja zvest temeljni filozofiji blagovne znamke.