Arte

Tapete znamke Arte so znane po bogatem naboru slogov, in sicer od najbolj razkošnih, klasičnih in ekstavagantnih, vse do minimalistično avantgardnih interierjev. Arte ima izredno širok nabor tapet, zato lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne in nenavadne okuse. Tapete Arte v prostoru ustvarjajo udobje in eleganco ter odražajo odličen okus in prefinjenost lastnika.

Vsako leto ekipa izkušenih oblikovalcev oblikuje več novih kolekcij stenskih tapet. Arte vedno sledi prepričanju, da morajo biti dekorativne tapete inovativne in trendne, hkrati pa daje velik pomen oblikam in barvam, prav tako pa tudi praktičnemu vidiku uporabnosti same tapete. Prav tako imajo v ponudbi tudi specializirane in izredno trpežne tapete za hotelske in javne objekte.

Arte veliko časa in truda vlaga v raziskave: stalno išče kakovostne materiale ter preizkuša, odkriva in ustvarja nove proizvodne metode in tehnike. Prav zaradi tovrstnega načina dela je jasno, zakaj lahko oblikovanje nove kolekcije traja tudi več kot eno leto. Podjetje večino svojih tapet proizvede na sedežu podjetja v Zonhovenu v Belgiji s pomočjo okolju prijaznih procesov. Manjše število tapet izdela tudi v tesnem sodelovanju z zunanjimi partnerji, plod tega sodelovanja pa so tapete znamk Moooi, Flamant in Le Corbusier.


Kolekcije Arte

O podjetju

Arte je strasten oblikovalec in proizvajalec prefinjenih tapet. Belgijsko podjetje, ki je v lasti družine Desart, je bilo ustanovljeno leta 1981, od takrat pa so postali eno vodilnih svetovnih podjetij na področju luksuznega stenskega dekorja in tapet. Več o podjetju si lahko preberete na njihovi strani ARTE INTERNATIONAL