Salon Kontempo

Bivanje je več kot samo življenje: je užitek, je lepota, je udobje. Naše podjetje je nastal z idejo, da si vsakdo zasluži bivati v udobnem, lepem in urejenem okolju, obkrožen z lepo notranjo opremo.

Bivati v lepem

Stanovanjske in poslovne prostore nadgrajujemo z ekskluzivnimi tapetami, zavesami, stilnim in modernim pohištvom ter s talnimi, stenskimi in stropnimi obrobami, svetili in dekoracijami. Različne ambijente dopolnjujejo še ogledala, lestenci, preproge, vaze in raznovrsten dekor. Med drugim zastopamo in prodajamo blagovne znamke OMEXCO, EIJFFINGER, ARTE INTERNATIONAL, HOOKED ON WALLS, CASAMANCE, CASADECO, CASELIO, CAMENGO, MISSIA, FLAMANT, MOOOI, INSTABILELAB, ORAC DECOR, MASIERO, itd ...

Kako nas najti

Naš salon se nahaja na Jurčkovi cesti v Ljubljani, nedaleč stran od obrtne cone IOC Rudnik. če boste prišli iz ljubljanske obvoznice zavijte ven na izhodu št. 33 (IOC Rudnik) in se odpravite v smeri trgovskih centrov. Iz krožnega križišča med trgovskimi centri Leclerc, Supernova in Mömax se po Jurčkovi cesti (cesto je označena s tablico) odpeljite v smeri proti mestu (smer Trnovo). Prečkajte Peruzzijevo cesto, in po približno 500 m boste na desni strani Jurčkove ceste videli veliko rdečo tablo INTERSTILLE. Zavijte desno na Badjurovo ulico, parkirajte na prvem parkirišču in prispeli ste na cilj.

Zemljevid lokacije

Kontaktni podatki

KONTEMPO d.o.o.
Badjurova ul. 3
1000 Ljubljana, Slovenija

Tel: 070 766 744
E-pošta: info{at}kontempo.si

Matična št.: 2097877000
ID št.: SI76022161

Delovni čas

Od ponedeljka do petka
od 10. do 18. ure

Ob sobotah zaprto!