Obrobe in štukature

Štukature ali dekorativne obrobe so elementi, ki praznim stenskim in stropnim površinam vdihnejo življenje in stil. Lahko so klasične ali moderne, bogato okrašene ali minimalistično elegantne, a brez okrasnih obrob ni ambient nikoli povsem zaključen.

Dekorativne obrobe (po domače tudi bordure ali štukature) so lahko stropne, kotne, stenske, svetlobne ali talne. Kombiniramo jih lahko s stebri, pilastri, stenskim 3D dekorjem in rozetami, saj v povezavi z ostalimi elementi tvorijo dekorativno celoto. Z uporabo izredno trpežnih Duropolymer® ali Purotouch® materijalov omogočajo montažo tudi tam, kjer jih prej nismo mogli uporabiti. Dekorativni elementi Orac Decor so odporni na udarce in poškodbe, lahko jih barvamo, kitamo in obdelujemo na različne načine. Oglejte si vse programe dekorativnih elementov podjetja Orac.

Raziščite programe Orac Decor

O podjetju Orac

Belgijsko podjetje Orac je vodilno Evropsko podjetje na področju dekorativnih obrob iz umetnih materijalov. Poleg obširnega programa klasičnih stenskih dekoracij razvijajo tudi vedno večjo kolekcijo modernih in inovativnih dekoracij, kot so profili za stensko osvetljavo ali program Ulf Moritz. Njihovi izdelki niso samo lepi, kvalitetni in izredno trpežni temveč tudi enostavni za montažo. Več informacij na strani podjetja Orac Decor

Orac Decor
Obrobe Orac Decor